Please Register and complete your Profile. Age is mandatory. You will enjoy being on this Site.
Welcome to AskAnjali.com India's No 1 Sexual Health Forum. Ask Anjali and other experts & members questions on Sex, Masturbation, Relationships, Love, Affairs, Penis and much more.
Want to listen to the voice of your HOT Anjali Aunty? Click on the "Audio Answers" menu link and listen to her answer all your sexual questions.

13,964 questions

44,880 answers

33,678 comments

63,413 users

The Ask Anjali Team

Sidebar

Quiz Corner: How Much Do You Know About Semen?

595 views
asked Feb 3 in Articles by longhands1 (71,480 points)
edited Jul 25 by longhands1

QUIZ : How Much Do You Know About Semen?

Guys/Gals, Here is a Quiz on Semen. Lets see how much you know about Semen. Send us your Answers.

What sex are sperm?

  • Male
  • Female
  • Could be male or female
  • Neither

How long can sperm live for after they leave a man's body?

  • 30 to 70 minutes
  • 4 to 6 hours
  • 2 to 5 days

If you want to make more sperm, you should:

  • Relax and watch TV
  • Join a recreation league sports team
  • Take long bike rides

What is semen, mostly?

  • Sperm
  • Protein
  • Water

An orgasm means you'll see semen.

  • True
  • False

About how many times would you have to ejaculate to get 1 cup of semen?

  • 7
  • 17
  • 70

Does semen glow in the dark?

  • Yes
  • No

Semen is a good skin moisturizer.

  • Myth
  • Fact
commented Feb 17 by Motilal (6,035 points)
What is the correct answers of Quiz on Semen...?



Please log in or register to answer this question.

4 Answers

0 like 0 dislike

1.What sex are sperm?
Ans. Could be male or female

2.How long can sperm live for after they leave a man's body?
Ans. 2 to 5 days

3.If you want to make more sperm, you should:
Ans. Join a recreation league sports team

4.What is semen, mostly?
Ans. Protein

5.An orgasm means you'll see semen.
Ans. False

6.About how many times would you have to ejaculate to get 1 cup of semen?
Ans. 7

7.Does semen glow in the dark?
Ans. Yes

8.Semen is a good skin moisturizer.
Ans. Fact

 

(Shall let you know the Answers in a week's time)

LH

answered Feb 3 by Raj Handsome (890 points)
edited Feb 4 by longhands1
0 like 0 dislike

1. Neither
2. 2 to 5 days
3. Join a recreation league sports team
4. Water
5. False
6. 70
7. No
8. Myth

 

((Shall declare the Answers in a week's time)

LH

answered Feb 3 by Urvashi Singh (395 points)
edited Feb 4 by longhands1
0 like 0 dislike
(1)Male,(2)2 to 5 days,(3)Join a recreation league sports team,(4) Sperm,(5) False,(6) 70,(7) Yes,(8) Fact.
answered Feb 4 by Motilal (6,035 points)
0 like 0 dislike

What sex are sperm?

Male

How long can sperm live for after they leave a man's body?

2 to 5 days

If you want to make more sperm, you should:

Relax and watch TV

What is semen, mostly?

Water

An orgasm means you'll see semen.

True

About how many times would you have to ejaculate to get 1 cup of semen?

70

Does semen glow in the dark?

No

Semen is a good skin moisturizer.

Myth

answered Feb 4 by alpesh kapdi (21,880 points)
...